De Rozenkamp Senior

De Rozenkamp Junior

Bed and Breakfast De Rozenkamp

Gastenverblijf De Rozenkamp Senior(huisje met 1 aparte slaapkamer) is een houten blokhuis op de Veluwe in het buitengebied van Epe vlak bij het dorpje Oene. U kunt er met maximaal 5 personen verblijven.

B & B De Rozenkamp Senior is van alle luxe voorzien. Het gastenverblijf heeft een eigen entree 2 aparte slaapvertrekken, een badkamer met regen en handdouche, wastafel en op de gang een apart toilet. Naast de badkamer bevindt zich de sauna. De woonkamer is een open ruimte met een vaste trap naar de slaapvide met een dakraam.

Het hele huisje wordt verwarmd middels vloerverwarming.

In de woonkamer is een eethoek en een keukenblok. In het keukenblok een koelkast, combi magnetron, Nespresso koffieapparaat melkopschuimer en waterkoker. Koffie en thee staan altijd gratis tot uw beschikking.

Gastenverblijf De Rozenkamp junior (appartement begane grond) is een houten blokhuisje op de Veluwe in het buitengebied van Epe vlak bij het dorpje Oene. U kunt er met maximaal 2 personen verblijven.

B & B De Rozenkamp junior is van alle luxe voorzien. Het gastenverblijf heeft een eigen entree. Een woonslaapgedeelte een eethoek en een keukenblokje. In het keukenblok een koelkast, solo magnetron, Nespresso koffieapparaat en waterkoker. Koffie en thee staan altijd gratis tot uw beschikking. Een slaapgedeelte met tv , Een aparte badkamer met regen en handdouche, wastafel en een toilet. Het hele huisje wordt verwarmd middels vloerverwarming.

Komt u met een groter gezelschap, dan kunt u ook beide accommodaties huren.

Impressie video De Rozenkamp Senior

Impressie video De Rozenkamp Junior